(Android/iOS) My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake تقلب بی نهایت primogems
Feb 20, 2022 11:42:59 GMT -5
Post by stanethadkero on Feb 20, 2022 11:42:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب بی نهایت primogems ▞▞▞
▞▞▞ My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake 2022 version ▞▞▞
من عاشق این بازی هستم که به شما امکان می دهد از خلاقیت خود برای ایجاد کیک ها و دسرهای شگفت انگیز استفاده کنید. من عاشق این واقعیت هستم که شما می توانید از تزئینات و طعم های مختلف مادری بپزید. تنها چیزی که فکر می کنم باید تغییر کند این است که بتوانیم سفارش هایی را که نمی توانید/نمی خواهید انجام دهید و تبلیغات کمتری را لغو کنید. به غیر از این، این بازی شگفت انگیز است و باید آن را نصب کنید.
این یک بازی بسیار خوب و یک بازی معمولی است و یک بازی بسیار ماهر است که من هرگز شبیه آن را ندیدهام و بسیار باحال است، بنابراین فکر میکنم چه کسی این را میخواند تا بهروزرسانیهای بیشتری ایجاد کند، اما ما مجبور نیستیم چیزهایی بخریم که ما به این بازی نیاز نداریم
Are you hungry chef? Get your little baking skills ready to become the best baker in town and create the yummiest cakes, in this delicious baking game!
خوبه وزودنصب می شه
عالییی بازم ستاره کمههههههههههه
این بازی سرگرم کننده است اما 2 چیز 1، اضافه های زیاد، 2 وقتی مردم چیزی را سفارش می دهند که تزئینات مورد نظر آنها پول است و عصبانی می شوند زیرا من از آن استفاده نکردم اما در غیر این صورت سرگرم کننده است
بدنیست .
Fruit Funny Blocks: Забавен плодов блок Пъзели yey
بازی خوب. من یکی را دوست نداشتم که وقتی به منطقه مسابقه می رویم می بینم که دیگران کیک تزئینی درست کرده اند اما کیک من زیاد شبیه آن نیست زیرا قسمت های تزئین باز نمی شود.
मेरा बेकरी साम्राज्य भूमिका निभाना xdzb
بازی را دوست دارم اما تبلیغات بیش از حد به علاوه گرافیک خوب است اما نه آنقدرها که من خیلی عقب می افتم و ثابت می کنم
این بازی خیلی قشنگه من خیلی دوستش دارم اما خسته کننده ترین چیز این است که برای باز کردن قفل چیزهای قفل شده به پول نیاز دارد اما خوبی این است که من آن را دوست دارم❣️🦋
سلام من آیسا هستم و9 سال دارم این بازی خیلی خوب است
عالییبیییییییییییی 🎂🍰
این بازی عالی است!!! یکی از موارد مورد علاقه من است و وقتی حوصله ام سر می رود همیشه آن را بازی می کنم. من عاشق این هستم که شما فقط یک نانوایی نمی گیرید، اما می توانید در طول بازی قفل بیشتری را باز کنید. خیلی خوب است و فکر می کنم حتی بچه های کوچک هم مثل من از آن لذت خواهند برد. چیزی که امیدوارم در آینده آن را برطرف کنید این است که چگونه روی کوکیهای خاص روی میدهد. من دوست دارم وقتی در حال پختن کوکی هستم از شکل قلب استفاده کنم و وقتی روی مایه ای که می خواهم کلیک می کنم، از لبه کوکی خارج می شود. امیدوارم درستش کنی
😍
خیلی نت میخواد یعنی به نظرم 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑
See all condition definitions : Type: : Cake Toppers, See the seller's listing for full details. unused, Instructions for use will be included with your icing
من مشکلات زیادی را دیدم و خواندم لطفا مشکلات را برطرف کنید و بازی را بهتر کنید، به همین دلیل به بازی دو ستاره دادم
من بازی را دوست دارم اما تنها چیزی که از آن متنفرم وقتی برخی از محصولات دیگر هنوز قفل هستند و بازار باز نمی شود آزار دهنده است 🙄🙄😏😏
واقعا بازی عالی بود 😍😇من که خیلی خیلی این بازی رو دوست داشتم 🤩واقعا ممنونم از سازنده این بازی 😇😘😘😘😘😘😘😘😘
Keemac Bakery - صفحه اصلی | فیسبوک
بازی شگفت انگیز برای بازی در حالی که منتظر کسی یا چیزی هستید. اگرچه بعد از هر چیزی که ساخته اید تبلیغات وجود دارد.
عالللللللی پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید !!!!!!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤👌👌👌👌👌👌👌🤩 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 👍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
خیلی خوب نیست چون اقلام نانوایی ندارم پس چگونه می توانم شرکت کنم. وقتی تبلیغاتی را می بینم یکی می تواند باز شود اما دیگران بسته می شوند بنابراین کیفیت بازی را افزایش دهید
خوب اما نسفه بازی هایش قفله☹😑
My Bakery Empire Bake، تزئین و سرو کیک ها apk آخرین نسخه.
عالیههه
مانند همه بازیهای شما، تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد که بازی را خراب میکند و شما هرگز همه موارد را دریافت نمیکنید، زیرا بیشتر چیزها قفل هستند و باید پول زیادی برای خرید آنها بپردازید.
کیک سفید عروس for Android - APK Download
بازی اولش خوب بود ولی امروز که مسابقه دادم بعد از خرج کردن پول زیاد خراب شد و نتونستم وارد بشم! پولم را پس نگرفتم 🤬🤬
بسیار جالب است، اما چگونه تبلیغات را حذف کنیم که تنها مشکل برای مبتدیان است، لطفاً در مورد آن به ما کمک کنید تا به بازی ادامه دهیم. به هر حال این بهترین بازی است
My Bakery Empire: Cake & Bake Igranje uloga igk
یک بازی بسیار آسان و خوب فقط آرزو می کنم که سطوح بیشتری وجود داشته باشد. اما این بهترین بازی است که باعث می شود احساس کنید در حال پختن هستید، بازی واقعاً لذت بخشی 🦄🦄🦄
من عاشق پختن کیک و درست کردن آب میوه هستم، اما چیزی که بیشتر از همه از آن متنفرم این است که از شما می خواهند چیزهایی بپردازید، مثلا وقتی مشتری می آید و این کالای خاص را می خواهد که من آن را ندارم و یا وقتی که ندارم. از آن استفاده کنم، مشتری فقط مقدار کمی پول به من می دهد. بیشترین چیزی که من از آن متنفرم این است که وقتی میخواهم با کیکها رقابت کنم، همیشه آخرین نفر (سوم) هستم، زیرا همیشه کالایی وجود دارد که شما آن را ندارید، بنابراین باید برای آن پول بپردازید! اما اگر با پرداخت پول موافق هستید، آن را توصیه می کنم.
For my sons birthday party, we had few cakes, and this one was one of them. ... For the cake: 2 eggs 150 gr flour 50 gr cocoa 3/4 teaspoon baking powder 1/4
برنامه را دوست دارم، اما برای باز کردن قفل چیزهای خوب به پول نیاز دارد و خسته کننده است، لطفاً این را برطرف کنید
این یک بازی فوق العاده سرگرم کننده است اما نحوه پخت واقعی آن را نشان نمی دهد اما هنوز هم فوق العاده سرگرم کننده است
خیلی کسل کننده بود و هر بار در مسابقه ولنتاین نشان می داد که من سوم هستم. و در یک تبلیغ فقط همینطور باقی می ماند. و بدترین بازی است که تا به حال بازی کرده ام.
My Bakery Empire: Cake & Bake رول پلیئنگ jea