Post by stanethadkero on Feb 20, 2022 11:40:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Je to opravdu pěkná hra, ale útočí automaticky, můžete to prosím změnit na manuální
tato hra je tak nudná, vždy potřebuje drahokamy, aby se vyvíjela, ale dala vám malé množství
pěkná hra
Tu hru bych si rád zahrál ALE!!!! stále nemáte spojení s facebookem nebo google hrami, takže svou hru neztratím, když jsem hrál naposledy, měl jsem přes 90 draků
Tato hra mi pomáhá dostat se ze stresu, ale problém je v tom, že tuto aplikaci nemohu nainstalovat právě teď, naposledy jsem tuto aplikaci instaloval tak dobře, ale teď jsem nedostal to, co jsem očekával, pomozte mi prosím toto děkuji...
Tuhle hru moc miluji! Mám však návrh, udělejte to tam, kde můžeme vyhodit vejce, které nechceme, říkám to, protože mám královské dračí vejce, ale nechci ho a Nemám dost mincí, abych získal stanoviště. Jinak ta skvělá hra!!!
Toto je velmi dobrá hra a v tomto drakovi jsou a jsou tam 3 názvy bitvy 1 Další bitva 2 Jeskyně evoluce 3 Turnaj a v Turnaji 3 boj je 1 7 bojů dostanete draka 10 bojů dostanete draka 15krát boj, dostaneš draka a bití je tam a fouse je tam a prosím dej mi Měsíční drak, jmenuje se Měsíční drak
Nej hra
Je tak snadné získat drahokamy 1.sledujte reklamy a získejte nejlepší cenu 17 drahokamů 2.u můžete sledovat reklamy offline kontrolou návštěvnosti A abych získal draka ducha a draka mořské panny, musím hrát arény se svým 4hvězdičkovým drakem lol
Drak je velmi roztomilý, když je v první fázi
Navrhuji získat Dragon City od Socialpoint přes tuto hru...je to mnohem jednodušší a zábavnější s více draky a větší rozmanitostí.
HLUČNÁ HRA ALE PROBLÉM JE, PROČ NEMŮŽU KOUPIT LEGENDERY DRAGA ANG UPGRADE SVÉHO VLASTNÍHO DRAKA 1 ROK HRANÍ HRY PROSÍM OPRAVTE TO
je to skvělá hra, ale musíme kupovat draky pomocí drahokamů....jako drahokamy je těžké získat na rozdíl od peněz a všechno je tak drahé
Je to docela těžké, myslím, že ne tak těžké, ale že drahokamy jsou tak drahé a opravdu je potřebujete koupit za skutečné peníze, některé byste měli sledovat, takže dávám 2 🌟
K.
Nejlepší hra bez sdílení
DRAGON VILLAGE -city sim mania Szimulációs játékok vxu
Hodně pádů by toho dalo hodně.. dalo by to víc, ale neumím hrát na pády.
Líbí se mi to, ale pořád to mrzlo, jinak bych dal 5 hvězdiček místo 2
Je to pro mě víc než jen hra. Když jsem byl malý, myslel jsem si, že mám draka, ale teď, když to říkám, opravdu jednoho mám! Děkuji tvůrcům této hry
Pozvánka: Na konferenci Forum 2000 přijede přes sto osobností
Neustále padá každé 3 minuty a je pomalejší než všechny mé ostatní hry. Také na obrazovku, kterou mám, nesedí veškerý text. Myslím, že byste měli aktualizovat hru, aby vyhovovala různým typům velikostí obrazovky.
👌👍
Velmi pěkná hra a velmi snadná. Ale má to zálohu, protože jsem tuto hru hrál před 3 lety.
Byla to dobrá zkušenost
Téměř každé přidání se musím odhlásit a zpět, protože nemají žádný východ.
Tvoje hra se mi také líbí, ale mám problém 1.Jeho logování, když jsem to hrál a když jsem šel do svého lucky patcher, tak jsem to dal lucky putcher a když jsem to otevřel, hrál jsem to 1-3 hodiny a nabíjel jsem si mobil a jsem tak odešel jsem si ji znovu zahrát, ale když ji otevřu, moje obrazovka je černá a vykopne mě ze hry 2. Je tu tolik reklam, můžete prosím odstranit doplňky a opravit závady této hry A můžete přidat design nebo budovy, které chcete navrhnout dračí domov
Dávám jednu hvězdu, protože když vyrovnáme draka, potřebujeme hodně diamantů
Legendy Dragon Mania 5.2.2a APK + Mod spoustu peněz
Crazy Restaurant 2021 Arkadspel nher
NEJLEPŠÍ hra Bro
... tactical ... krewetki warchiefs anroida taneczna simulation chety niezgodnosc Pobranie
pěkný, ale špatný efekt
Padá jinak dobrá hra
Tato hra je dobrá, ale zastaví se uprostřed hry
toto je velmi dobrá hra
Tato hra je lepší
Hra je v pořádku, ale rychle se zastaví i v sekundě. Nebo min. To není fér
Hra je taaaak zábavná, ale když říká kupte si sluneční stanoviště nebo válečné stanoviště nebo legendární stanoviště krále stanovišť, nemohl jsem je koupit, opravte to
DRAGON VILLAGE -city sim mania Παιχνίδια προσομοίωσης hguj
je to dobré, ale draci útočí atomaticky
DRAGON VILLAGE -city sim mania ব্যাজ rjrc
Tato hra je velmi zábavná miluji chov draka tato hra není nudná stáhněte si tuto hru nyní na...
Je to opravdu dobrá hra, která vyžaduje čas, než projdete a posbíráte draky, drahokamy, mince a jídlo. Opravdu mě to baví, protože je tu vždy spousta her, bitev a draků, které je třeba dokončit a rozmnožit
Ta hra kopíruje Dragon City! A to je Dragon City stejně lepší, když už něco takového, tak radši Dragon City. Vím, že někteří z vás budou říkat: ,,To není pravda!'' Ale minimálně já to tak mám.
tato hra je velmi dobrá